HIGH ADVENTURE OY

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Highway or my way

Tässä sitä istuskellaan kesälomalla koneen äärellä.

Kohta on se hetki kun vaihtoni Floridan Jacksonvillessä alkaa. Aika tuntuu menevän tosi nopeasti, päivät ja kuukaudet vain vilistävät. Pakko tunnustaa, nyt alkaa jo vähän jännittämään...

Vaihtoprojektin myötä on vielä joitain asioita jotka täytyy laittaa järjestykseen. Olenkin saanut jo tilattua perheellemme lentoliput loppuvuodeksi. Ja nyt on kova mietintä siitä mistä ja millaisen "kiesin" eli kulkupelin meille vuokraan. Vaihtoehtoja on paljon ja haluaisin tietenkin hyvän ja halvan auton... siis kaksi autoa. :)

Jacksonvillen asunnonvuokraus on edelleen vaiheessa. Ohjaajani paloasemalta ei halunnut suositella asuntoa jota jo pidimme miltei varmana. Joten olemme siis asunnon suhteen lähtökuopissa. Syy miksei Jason voinut suositella asuntoa oli se, että talo on vilkkaan highwayn varrella ja alueella on paljon vuokralaisia.
Eli siis alue on ilmeisen rauhaton. Pääasia on kuitenkin se, että olemme turvallisella ja hyvällä alueella,
ja siitä en halua tinkiä.
Jason onkin nyt luvannut auttaa meitä asunnon etsimisessä. On todella hyvä, että joku paikallinen etsii asuntoa, koska tottakai hän jos joku tuntee oman kaupunkinsa ja sen eri asuinalueet.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti