HIGH ADVENTURE OY

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

...Reagani-mies? Ai mää vai?

Kaikki omakotitalon syksyn huoltotyöt on jäänyt sopivasti juuri tälle viimeiselle viikolle ennen lähtöä. Olen hoidellut pihaamme talvikuntoon; pesin ja purin paviljongit, kannoin pihakalusteet talvisäilöön, ajelin nurmikon  ja putsailin myös rännit puunlehdistä. Eli olen ollut aikaansaava, hyvä Sami! :) Keli on ollut järkyttävä pihahommia ajatellen! Räntää on satanut vaakatasossa ja tuuli puhaltanut Siperiasta juuri niinkuin Pekka Pouta lupailikin.

Naapurimme oli tullut huomaamattani pihaamme ja oli siinä hetken ehtinyt seurailla kummastellen vauhdikkaita liikkeitäni. Naapurimies ihmetteli miksi leikkaan nurmikkoa puolijuosten räntäsateessa ja vieläpä hymyssäsuin?? Vastasin hänelle, että 6 yötä ja me lähdetään Floridaan. :) Ja se pistää kyllä naurattamaan ilman sen kummempaa syytä. Naapurimies nyökkäsi ja totesi; "Susta taitaa tulla Reagani-mies". Ok, pakko myöntää, että tuo juttu meni vähän ohi meikäläiseltä, vaan eipä mittään.

Piha on nyt siinä kunnossa, että talvi ja lumisateet saa tulla. Traktorinkin sain taisteltua talviasetuksiin. Mikä tarkoittaa, että ketjut on laitettu renkaisiin ja lumilinko asennettu perään. Se on jokasyksyinen voimienkoitos, jossa ei suomalaisia voimasanoja turhaan säästellä.

Tulevalle vuokralaisellemme on annettu myös perehdytystä kotimme käytöstä. Kuten kuinka toimivat kodinkoneet, mistä laittaa vedet poikki putkirikon sattuessa ja mistä löytyvät kotimme alkusammuttimet. Erilaisia muistia tukevia ohjelappuja on huusholli täynnä. Tuleva vuokralaisemme on tunnetusti erittäin kova leipuri, joten kaulimet ja kulhot täytyi myös esitellä ;)
Voihan olla, että lihapiirakat täyttävät pakastimemme kun saavumme joulun jälkeen puhtaaseen kotiin :))Vaan kukapa hoitaisi kaiken pakkaamisen??


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti