HIGH ADVENTURE OY

torstai 5. joulukuuta 2013

Happy End

...Takaisin autonvuokraukseen.

Palasimme sovittuna päivänä takaisin lentokentän autovuokraamoon, hakemaan autoa joka meille kuului. Kentälle meidät kyyditsi naapurimme joka oli myös hyvänä tulitukena tiskillä asioidessamme.
Keskustelu virkailijan kanssa kävi taas niin kuumana, että ajattelin kohta vartioiden saapuvan paikalle varmistamaan kansalaisten turvallisuutta.

Virkailija oli edelleen sitä mieltä, ettei meille autoa ole. En voi ymmärtää tätä! Miten niin ei ole? Olen maksanut auton ja olen sovittuna aikana sitä hakemassa. Miten tämä on mahdollista? Virkailija sanoi, että -koettakaa ymmärtää, että nyt on vuoden kiireisimpiä aikoja, koska on Thanksgiving!
En tiedä itkisikö vai nauraisiko...vai molempia. Selvitin kuitenkin virkailijalle, että -MINULLE ON AIVAN SAMA KUINKA KIIREISTÄ TEILLÄ ON!
Jos te vuokraatte minulle auton, niin olisihan se kohtuullista jos saisin sen!
Lopultakin meille taas löytyi kulkupeli. Mutta ei sitä, josta olin miltei 3000 euroa maksanut.

Autonvuokraus on helppoa. Ilmoitat vain ajankohdan sekä autonkokoluokan ja siitä muodostuu hinta. Suomalaiseen ajattelumalliin ei mahdu se, että sovitut asiat eivät päde.  Jos maksan isosta maasturista, niin en todellakaan suostu ottamaan vuokraamolta vastaan Ford Fiestaa! -Mutta muuta ei nyt ole tarjolla, selvitti virkailija meille. Ajakaa sillä muutama päivä ja he soittavat sitten kun meille kuuluva maasturi saapuu. Voiko olla niin, ettei vuokraamossa muka tiedetä tarkkaan missä ja milloin heidän autot palautuvat takaisin?
Kerroin virkailijalle etten suostu lähtemään kotiin ilman meille kuuluvan kokoluokan autoa tai sitten kalliimpaa. Mutta missään nimessä en suostu ottamaan halvempaa Ford Fiestaa käyttööni minuutiksikaan.
Ihme tapahtui! Yllättäin maasturi löytyikin? Mistä se nyt sitten löytyi? Ihan sama!
Auto alle ja kumit vinkuen takaisin työvuoroon. Nyt meillä on uusi hieno maasturi, jolla kelpaa päästellä. Taistelu siis kannatti!Jos jollain on vastaavia kokemuksia autonvuokraamisesta, niin olisi mukava päivitellä niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti