HIGH ADVENTURE OY

torstai 20. kesäkuuta 2013

Brother sounds good

Nyt alkaa olemaan asiat hyvällä mallilla vaihtoprojektin suhteen. Olen ollut yhteydessä tulevaan Ride-along ohjaajaan Jasoniin ja hän vaikuttaa hyvältä tyypiltä. :)

Kirjoitin Jasonille kirjeen, jossa kerroin itsestäni ja kokemuksestani pelastusalalla. Esitin myös listan asioista joihin haluaisin perehtyä Jacksonvillen pelastustoimessa.
Vastaus oli mielestäni hyvä;
"Brother sounds good, as we get closer will work on a plan so you get the most out of your trip"
Tästä on hyvä jatkaa...:)

Seuraavaksi oppimissuunnitelman ohella täytyisi alkaa varailemaan lentoja Floridaan ja tehdä vuokrasopimus asunnosta. Yhteys alustavaan vuokraisäntään on jostain syystä tällä hetkellä poikki. Ja se ei ole hyvä juttu!
En tiedä syytä, hän ei vaan vastaan viestiin. Voihan olla, että hänellä on muutakin ajateltavaa kuin meidän asiamme. Tällä hetkellä Floridassa on alkamassa hurrikaani-kausi ja se voi aiheuttaa äkisti tärkeämpää mietittävää. No täytyy vaan jatkaa yhteydenottoja. Onneksi minulla on nyt ohjaaja joka varmasti auttaa myös asunnon etsimisessä tarvittaessa.

Ensiviikolla meidän perheemme kasvaa yhdellä teinillä. 18v. Kevit saapuu meille Yhdysvalloista kesävaihto-oppilaaksi. Kevit rikastuttaa perhettämme 7 viikon ajan. Odotammekin jo kovasti Kevitin saapumista.

Luvassa on siis tapahtumien täyteinen kesä ja syksy. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti