HIGH ADVENTURE OY

lauantai 12. syyskuuta 2015

Syyskuulumisia

Viimeisestä päivityksestäni on tainnut hujahtaa jo pieni hetki. On tunnustettava, että koen asiasta hieman huonoa omatuntua. Mutta kun on ollut niin paljon kaikkea muutakin tekemistä kuin blogin päivitys.

Kesä ja alkusyksy on mennyt töitä paahtaessa palokunnassa ja pelastusopistolla. Esimiehenä olen saanut pääasiallisesti työskennellä mutta myös peruspalomiehen arkikin on tullut taas tutuksi. Myös matkustaminen Kuopioon Pelastusopistolle on ollut viikoittaista. Työni opistolla on ollut tuntiopettajan tehtäviä, eli siis harjoitusten järjestämistä ja valvomista. Tällä viikolla järjestin useampaan otteeseen palokunnassamme koulutusta joka käsitteli uuden Vortex-kolmijalan turvallista käyttöä. Koulutuksista tein myös tietenkin taas videot :)

 
 
 
Tuleva syksy on osaltani kiireinen. Ohjelmaani mahtuu työni lisäksi H.A.R.R.T III koulutus, joka vihdoin ja viimein saadaan päätökseen Keski-Suomessa. Koulutuksen myötä Keski-Suomen pelastuslaitokselle valmistuu 11 köysipelastukseen erikoistunutta henkilöä. Mielenkiintoisia tapahtumia on tulossa esimerkiksi Luhangan tuulivoimalavierailu 150m:n korkeudessa. Tuosta vierailusta kirjoittelen myöhemmin lisää...
Syksy huipentuu omalta kohdalta lomareissuun jonka osoitteena on Florida. Voi olla, että Jacksonvillen paloasemallakin tulee lomailun ohella pistäydyttyä tervehtimässä tuttuja.
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti