HIGH ADVENTURE OY

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Voittoja ja tappioita

Olen soittanut elämäni ensimmäisen englannin kielisen puheluni!

Soitin uudelle Liettuan ystävälleni sopiakseni keilaamaan lähdöstä. Tein alustavan käsikirjoituksen paperille kuinka asiani tulisin esittämään ja harjoittelin vuorosanoja mielessäni. Mutta kuinkas siinä sitten kävikään! Noh, eihän keskustelumme mennyt alkuunkaan niinkuin olin sen paperille laittanut. Plasmat sekaisin ja kässäri roskiin! Mutta ei se mitään, asiathan tulivat selväksi ja lisäksi sovimme, että mukaamme lähtee myös kiinalainen opiskelija. :)

Täytyy taas todeta se, että vaikka olen aika monessa sopassa keitetty, niin jännittämisestä en ole päässyt.
Maha sekaisin ja tunne siitä, että perhosia liitelee vatsassa. Kokonaisvaltainen tunteeni on, että en ole aivan mukavuusalueella. Englanninkielen puhuminenhan ei ole ihan vahvimpia puoliani. Väkisinkin sitä miettii, että, onhan niitä muitakin tapoja kohentaa kielitaitoa, kävisin vain tunnollisesti keskiviikkoiltaisin kansalaisopiston kurssilla opiskelemassa englantia.
En tiedä miten olen itseni saanut "suggeroitua" tällaiseen mielentilaan. Kai se on vain luja tahto mikä siivittää jatkuvasti eteenpäin kohti unelmaani.

Onneksi rohkeuteni riitti tähän iltaan. Ensimmäisten esittelyjen jälkeen alkoi hieman jännitys helpottamaan ja tuntui, että perhoset vatsassani oli siirtynyt lentämään muodostelmassa. :)
Ilta oli kaikin puolin tosi hauska ja antoisa. Kävimme keilailun jälkeen vielä porukalla kaupungilla kahvilla. Juttu lensi ja tunnelma oli vapautunut. Sovimmekin jo uusia suunnitelmia ensiviikolle.

Illan päätteeksi, kun kävelin autolleni minulla oli tosi hyvä fiilis ja olo niinkuin olisin voittanut jotain (tai no voitinhan keilailun 3-0). Ehkä voitinkin lisäksi myös: Itseni
Autolle saavuttuani pääsi suustani  muutama leffoista oppimani englanninkielinen voimasana. Ja ne tuli muuten tosi hyvin ja selkeästi! Yksityinen sakkofirma oli muistanut 60 euron pikavoitolla pysäköintivirheestä!

Siis mitä opin tästä: ei ole englanninkielen natiiviopiskelukaan halpaa:)
No, ilta oli onnistunut ja parkkisakko oma vika, joten ei voi muutakuin hymyillä :)


2 kommenttia:

  1. Hyvä Sami ja timanttinen tukijoukko =Sanna<3
    Kieltä oppi vain puhumalla, joten tarkkaile Aivin tyyliä ottaa uusia sanoja haltuun. Tsemppiä! Sirpa ja Matti

    VastaaPoista