HIGH ADVENTURE OY

perjantai 1. helmikuuta 2013

Suku on pahin.

Nyt on muutamalla sanasella mainittava ihmisten reaktioista heidän kuullessaan, että olen lähdössä kansainväliseen henkilöstövaihtoon Yhdysvaltoihin.

Tämä on koko meidän perheelle ainutlaatuinen juttu ja olen odottanut lähimmäisiltäni vankkumatonta kannustusta ja rohkaisevia sanoja haaveemme onnistumisesta.

Äitini rohkaisi minua kuullessaan, että olemme lähdössä Floridaan näin: "Se on hirveä paikka, siellä ei raiskata, vaan tapetaan!" 
Isäni kommentti puolestaan oli: "Et sää sinne uskalla lähteä"
Onneksi 80-vuotias mummoni loi rohkeutta minuun sanomalla: " Ettehän työ nyt sinne Ameriikkaan lähde" :)

Näitä sanoja miettiessä, minulle tulee vahva tunne siitä, että me lähdetään pomminvarmasti Jenkkeihin.
Ehkä perheeni onkin ajatellut ottaa käänteispsykologian avukseen kannustamisessa.

Onneksi meillä on myös ystäviä, jotka elää mukanamme tässä projektissa ja hypettää kuinka hieno kokemus meitä odottaa. On ollut mukava saada rohkaisevaa kannustusta mm. englannin opiskeluun ja blogin tekoon.
-Kiitos, Meiju ja Juho
Paras voimavaroja lisäävä kommentti on tullut 3-vuotiaan tyttäreni suusta, kun hän katsoi Walt Disneyn Lumikin alkutekstejä, siinä kohdassa jossa näkyy Disneyn linna hän tuumasi itselleen: "Ikkä vie minut tuonne!"  :)Haluaisinkin kuulla millaisia ajatuksia tämä koko homma herättää sinussa. 
Oman mielipiteesi vaihdosta voit jättää kommentoimalla. Ja muista myös käydä vastaamassa sivun reunassa olevaan kyselyyn. ;)
6 kommenttia:

 1. Olen ollut aikoinaan CIMO:n kautta vaihdossa niinkin kaukana kuin Viron Tartossa (Suomen kulttuuri-instituutissa). Kyllä kannattaa ehdottomasti lähteä vaihtoon. Florida kuulostaa mainiolta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kannustuksesta:)
  Olen ilman muuta lähdössä vaihtoon, mikäli vastaanottava pelastuslaitos minulle löytyy.
  Kiva kuulla, että sinullakin on ollut tälläinen mahdollisuus.

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti kannattaa lähteä tuollaiseen reissuun, jos vaan on mahdollista. Tuollaisista jutuista juuri saa sitä elämänkokemusta! Peukut pystyssä, että sopiva pelastuslaitos löytyy!

  VastaaPoista
 4. Näin minäkin tämän ajattelen "Once the lifetime":)¨
  Se vaan olisi nyt suuri helpotus jos se paikka varmistuisi nopeasti.

  VastaaPoista
 5. Heh, sun vanhempiesi kannustus huudahdukset kuulostavat yhtä positiiviseltä kuin omieni kannustuslausahdukset kaikkeen mitä olen aikonut tehdä! Se tosiaan ajaa tekemään asioita entistä kovemmalla tahdonvoimalla! Onneksi sinulla on tsemppaajia ja tuollainen tilaisuus on aivan varmasti mahtava kokemus, ei muuta kuin innolla ja rohkeudella eteenpäin :)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti itse osaan antaa vilpittömän tukeni ja kannustuksen jälkipolvelleni.
  Kiitos kannustuksesta:)

  VastaaPoista