HIGH ADVENTURE OY

lauantai 17. elokuuta 2013

Lähtö lähenee...

Reilu kuukausi ja meidän jengi suunnistaa rapakon taakse!

Lähtö todellakin lähenee kuin varkain. Matkavalmisteluista ei oikeastaan puutu kuin pakkaaminen..Kaikki stressiä aiheuttavat asiat kuten asunto, auto ja raha on nyt järjestyksessä :)

Lopulta me kuitenkin päädyimme pitkän jahkailun seurauksena siihen alkuperäiseen asuntoon, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Station #21:ltä. Asunto vaikuttaa näin netin ja ohjaajani Jasonin mielestä juuri sopivalta meidän perheelle. Toivottavasti näin on. Jos latu ei syystä tai toisesta maistu San Josessa, niin voimmehan vaihtaa leiriä, vuokrasopimus on  kuukauden mittainen. Eli emme ole missään loukussa vuokrasopimuksen kanssa. :)

San Josen koti


Auton kanssa olikin mielenkiintoiset kuviot. Hinnat ovat nimittäin vähintäänkin erikoisia eri vuokraamoilla ja se mitä vakuutuksia hintaan kuuluu; kuuluuko polttoainetta tankillinen?, saako vaimoni ajaa autolla? onko rajoittamattomat mailit?  Toisinsanoen piilokustannuksia kertyy nopeasti. Joku sanoi, miksi et osta omaa autoa tuolla vuokrarahalla? Se on totta, vuokra-autoon laittamallani rahalla saisin varmasti jonkinlaisen kulkupelin Jacksonvillestä. Mutta kuitenkin helppous ja varmuus auton toiminnasta on minulle tärkeitä seikkoja. En halua viettää vapaapäiviäni autoa korjaillen. Vaan auton pitää käydä ja kukkua silloin kun sitä tarvitaan. Perhekin voi huokaista helpotuksesta kun haaveilemani avo Mustang vaihtui Jeepin Grand Cherokeehen. Näin kaikki mahtuu autoon ja kenenkään ei tarvitse kulkea bussilla ;)


Tältä näyttää Jeep Cherokee tai vastaava netissä =)

Avo Mustangin hinta olisi Aviksen kautta ollut kolmelle kuukaudelle vaivaiset 32 000$?!?
Nyt meitä pitäisi odotella Jacksonvillen lentokentällä tuollainen 2800e maasturi ratkaisu.

Parin viikon päästä minun täytyisi lähettää työvarusteeni Station 21:lle, jotta ne olisivat siellä minua odottamassa ensimmäisessä työvuorossani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti