HIGH ADVENTURE OY

torstai 20. maaliskuuta 2014

Hevosmiesten tietotoimiston uutisia

Sosiaalisella medialla on valtavat voimat.

Näin on pakko todeta kun kuulin hevosmiesten tietotoimiston uutisia. Kuin ihmeen kaupalla joku on keksinyt uutisen, että K-S pelan köysikoulutusohjelma (H.A.R.R.T) on keskeytetty työvuorossa tapahtuneen läheltä-piti tilanteen seurauksena. Tällä tilanteella tarkoitetaan ilmeisesti alhaalta pelastamisharjoitusta, josta tein päivityksen muutama päivä sitten.

Tuon päivityksen tarkoitus oli jakaa kokemus siitä kun asiat ei mene kuin elokuvissa. Oman ajattelemattomuuteni seurauksena johtamassani harjoituksessa olisi voinut käydä huonosti ja joku olisi voinut satuttaa itsensä. Helppoa olisi ollut olla jakamatta tuota kyseistä tapahtumaa millään muotoa. Halusin kuitenkin kertoa ja näyttää miten perusharjoituksessa voi joskus käydä.

"Hevosmiehille" nyt kuitenkin tiedoksi, ettei H.A.R.R.T-koulutustamme todellakaan tästä syystä siirretty, vaan syy tähän kurssin siirtoon on työaikalainsäädäntöön liittyvä seikka jota en ala blogissani sen enempää ruotimaan.

H.A.R.R.T-kurssi tullaan saattamaan loppuun saakka, heti kun se on työajallisesti mahdollista.
Koulutuksen anti on ollut kiistatonta ja vienyt köysiosaamistamme eteenpäin valtavin askelin. Kyseessä on sellainen erikoisala pelastustoimessa,jota jokainen palomies osaa vähän, muttei kukaan kunnolla!


Palomies Sami
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti