HIGH ADVENTURE OY

tiistai 21. tammikuuta 2014

En halua valittaa mutta...

Tämä kirjoittamisen aloitus on joka kerta yhtä vaikeaa. Olen kuitenkin saanut raapusteltua kaikkiaan 74 päivitystä. Välillä jutut syntyvät helposti itselle ajankohtaisista aiheista ja välillä se on kuin tervanjuontia. Kadehdin -Putouksen Jäbä Leissoniä joka on aina "luovissa tiloissa".

Paluu arkeen kotimaassa on sujunut monenlaisissa mielentiloissa. Alkuun kaikki oli niin mukavaa ja tuttua, eikä pimeydelläkään ollut kovinkaan suurta merkitystä vireyteen. Nyt kun alkaa kohta tulemaan kuukausi täyteen suomessa, niin fiilikset on vähän muuttuneet... pimeys,kylmyys,pimeys,kylmyys!!!

Ei ole reilua, että me suomessa joudumme kärsimään kohtuuttomasti tästä kaikesta. Täällä joutuu toppaamaan itsensä ja lapset ulos lähtiessä niin, että just nenänpää näkyy ja jopa liikkuminen on ajoittain vaikeaa. Mitä järkeä tässä on? Varaisiko menoliput Miamiin...
Nyt ymmärrän täysin ihmisiä jotka karistavat suomen kylmyyden ja muuttavat jonnekin missä ei pakkanen pauku.


Jacksonville Beach

Toinen asia mikä raastaa on: HINNAT! Mikä täällä on pielessä? Miksi kaikki hinnat on moninkertaiset verrattuna yhdysvaltoihin.

Uutisissa kerrottiin eilen Verohallinnon tehneen positiivisen tuloksen viime vuonna n. 3 Mrd euroa. Heh Heh! Onhan se hyvä, että suomessa on jokin ala vielä, joka tekee positiivisen tuloksen. Olisikohan tässä seuraava suomen vientituote?

Maksan "mielelläni" esim. polttoaine tankillisesta 110e. Koska kun näin kannan korteni kekoon ja pelastan maailman ilmastonlämpiämiseltä ;). Näinhän tekevät muutkin ihmiset ympäri maailmaa, vai tekeekö? Vastaavan auton tankkaaminen maksoi Floridassa n. 50 USD. Me suomalaiset ollaan niin hyviä ja esimerkillisiä kaikessa. Sekin on hienoa, että me säännöstellään myös meidän rajua sähkön kulutusta tähtitieteellisen korkeilla hinnoilla. Toivottavasti myös kiinalaista omatuntoa kolkuttaa jos sattuu unohtumaan televisioon herätevirta päälle päiväksi.

Amerikkainen eco-auto


No eiköhän tämä rutkutus riitä nyt riitä. Ei muuta kun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti