HIGH ADVENTURE OY

perjantai 7. helmikuuta 2014

Kesäksi kuntoon

Nyt onkin päässyt tovi vierähtämään viimeisestä blogi-päivityksestäni.

No, tässä on ollut kaikenlaista kiirusta... Työvuorot tuntuu menevän vauhdilla erilaisten harjoitusten ja kuntotestauksien merkeissä. Alkuvuoden työvuorot täyttyy aina pakollisista FireFit-testauksista.
Testeihin kuuluu; lihaskunto, polkupyöräergo ja Oulun malli. Vielä toistaiseksi näyttää siltä, että minut kelpuutetaan näiden sankari-pelastajien joukkoon. :)

Amerikasta tuomani ylimääräiset painokilotkin alkaa pikkuhiljaa sulamaan kupeistani.
Pakko sanoa, että tiukassa on ollut näiden liikakilojen pois saaminen. Eikä vieläkään vartaloni kyllä muistuta kovinkaan virtaviivaista uimaria. Mutta eikös hyljekin ole hyvä uimari.
Kesäksi kuntoon!

Nälkäinen pelastaja

Ruokailuni palokunnassa on muuttunut aikalailla viimeaikoina. Suklaakakut ja donitsit on saaneet luvan väistyä ja tilalle on tullut aina raikasta Ehrmannia ja porkkanoita.
PapaJohnin maukkaat pitsat on vaihtuneet maukkaaseen ja helppoon Thai cupeen.
Meikäläinen omistaa sellaisen kropan johon tarttuu painoa todella helposti Onneksi Floridan-keikka ei kestänyt tuon pidempään, olisin nimittäin varmasti turvonnut kuin pullataikina ajan saatossa.


Voimakuutio

Tänään järjestin meidän H.A.R.R.T köysipelastaja-ryhmälle harjoituksen luonnonkallioilla. Tarkoituksemme oli pelastaa potilas kalliolta alas koripaaritekniikoita käyttäen. Harjoitus sujui mutkitta ja kukaan ei pudonnut liukkaalta ja korkealta kalliolta. Voimme porukalla todeta, että treenaaminen kannattaa. Päivä oli onnistunut ja kelikin suosi meitä.
 Harjoituksen jälkeinen huolto ja varusteiden kuivattelu ottaa oman aikansa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti