HIGH ADVENTURE OY

torstai 20. helmikuuta 2014

Kun laitat yhden oven kiinni, niin toinen aukeaa.

Vihdoinkin alkaa kansainvälisen vaihdon osalta olemaan hommat pulkassa. 
Paljon tähän vuoteen onkin mahtunut uusia jännittäviä asioita..:) Kielenopiskelua, palomiehen töitä jenkeissä, uusia ystäviä, radio/lehtihaastatteluja ja tietenkin tätä blogin kirjoittamista. Takana on ollut todellista tuskailua ja aivan upeita onnenhetkiä.
Epätoivon hetkellä olen ollut valmis luopumaan tämän haaveeni toteutumisesta. Onneksi vaimoni Sanna on seisonut järkkymättömänä vierelläni ja luonut uskoa tarvittaessa epätoivon syövereissä kärvistelevään mieheensä. Olen saanut Sannalta korvaamattoman tärkeää tukea ja apua, matkallani kansainväliseen henkilöstövaihtoon. 
Varmaa on, että ilman rakasta vaimoani tämä reissu olisi edelleen vain haaveissani. -Kiitos Sanna!

Vuosi on ollut ikimuistoinen, tulen varmasti vielä monta kertaa palaamaan noihin ainutlaatuisiin muistoihini.

Lupasin kirjoittaa blogiani maaliskuuhun saakka, jonka jälkeen sivut tulisi sulkeutumaan. Kävijöitä blogissani ollut kaikkiaan noin 85 000 kpl. Yllättävän paljon...Joku on jopa rekisteröitynyt lukijakseni. ) Alkuunsa ajattelin, että jos saisin edes jotain kirjoitettua jenkeistä, niin se olisi hyvä. Mutta päivityksiä onkin yllättäin kertynyt 78 kpl. Blogin kirjoittaminen on ollut välillä työlästä ja raskasta. Kuitenkin se on ollut hyvä keino kanavoida omia tuntoja ja kokemuksia muillekkin. Jälkeenpäin on ollut hauskaa lukea kirjoituksiani sen hetkisistä fiiliksistä ja tapahtumista.
On ollut todella mukava huomata, että blogini on ollut ilmeisen kiinnostava varsinkin niille lukijoille, jotka halajaa pelastusalalle. Kysymyksiä on sadellut paljon pelastajan ammatista ja tiukoista pääsyvaatimuksista pelastusopistoon. Matkan varrella olen antanut treenivinkkejä pääsykokeisiin, kannustusta sinnikkäille yrittäjille ja välillä on pitänyt myös sanoa, että pelastusalalla on muitakin hyviä ammattinimikkeitä kuin palomies. :)

"Jos palomieheksi olisi helppoa päästä, niin kaikki olisivat palomiehiä"

Keski-Suomen pelastuslaitos on huomannut myös blogini suuren suosion. Nyt olisi kuulemma surullista lopettaa hyvin alkuun päässyt Palomies Sami. Voi olla, että blogin kirjoittaminen siis saakin vielä jatkoa...
Päätöstä asiasta en ole kuitenkaan vielä tehnyt. -Mutta miksipä ei...;)

Mitä mieltä sinä olet, onko syytä jatkaa???

Pakko vielä kertoa yksi hauska juttu. Meille tulee perheen lisäystä....!

Hih Hih

....Saksalainen vaihto-oppilas tulee meille ensiviikolla ja viettää meidän perheessä ensi kesään saakka. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti