HIGH ADVENTURE OY

torstai 3. lokakuuta 2013

Pommiuhka sekoitti suunnitelmia

Väsynyt mutta onnellinen!

Viimeinkin olemme päässeet asettumaan asuntoomme Jacksonvillessä. Matka oli, kuten arvata saattaa, pitkä ja välillä hermoja raastava. Matkaa tehtiin miltei vuorokausi ja tuona aikana kiukuttelivat lapset ja aikuiset.

Matkamme meni oikeastaan ilman suurempia tappioita. Jos tappioksi ei lasketa, että rattaat katosi, kaksi laukkua hajosi ja viimeinen lentomme Miamista Jacksonvilleen peruttiin Jacksonvillen lentokentällä olevan pommiuhan takia. Tämän seurauksena saimme nukkua yön Miamin hotellissa ja aamulla jatkaa virkeänä ja vatsat täynnä matkaamme Jacksonvilleen.

Tältä näyttää Miami!

Tämä päivä onkin sitten mennyt laukkuja purkaen. Ja onhan sitä tutustuttu myös vähän ympäristöön.
Söin elämäni maukkaimman hampurilaisen Wendysillä. "Vapisi Hese!" Toivottavasti tästä reissusta jää kuitenkin jotain muuta kotiin tuotavaa kuin ylipainoa :)
Uima-allaskin tuli testattua ja hyväksi todettua. Lapsillamme oli heti ikätovereita mukana vesileikeissä.

Autonvuokraus oli myös mielenkiintoinen episodi. Luonnollisestikaan emme päässeet sovittuna ajankohtana autoa hakemaan lentokentän autovuokraamosta, koska siellä oli ns. "tilanne päällä" tämän pommimiehen takia ja koko lentokenttä oli suljettuna.
Menimme tietenkin niin pian kuin mahdollista hakemaan autoamme vuokraamosta. Niin kuinkas kävikään? "Ikävä kyllä meillä ei ole teille antaa nyt autoa". Siinä voisi huonohermoisempi jo kiivastua. Kerroin maksaneeni autosta miltei 3000 euroa, joten sen auton on nyt syytä löytyä!
Ja pienen selvittelyn jälkeen se vuokraamani Jeep Grand Cherokee vaihtuikin Dodgen tilaihmeeseen.
Hyvä juttu, että auto järjestyi, sillä muuten olisi voinut käydä niin, että lenttokenttä olisi jouduttu sulkemaan vielä tänään uudemman kerran!
=)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti