HIGH ADVENTURE OY

tiistai 8. lokakuuta 2013

Station 21 "The Big House"

Eilen oli se päivä, jota olin jännittänyt 15 kuukautta.
Aloitin tutustumiseni Jacksonvillen Fire Station 21:llä B-shift:ssä
"The Big House" otti minut vastaan mukavasti. Jännitys helpottui heti kun pääsin sanomaan käsipäivää kollegoille. Tuloni työvuoroon ei aiheuttanut minkäänlaista ylimääräistä häppeninkiä. Pääsinkin suoraan aamupalapöytään :)
Täällä on tapana, että syödään yhdessä aamupalat ja päivälliset. 10$ maksettuani pääsin mukaan osallistumaan tällaiseen ylellisyyteen. Aamupala oli tuhti ja maittava. Ruokailu sujui mukavasti jutustellen ja juttuja kuunnellen. Työvuorossa on 10 miestä ja yksi Rookie (kokelas). Tämä Rookie saa jatkuvasti tuta kovaa "viilausta" ja höykytystä :)

Ikävä kyllä minun tuloni ei helpottanut tämän nuoren Firefighterin oloa.
Aamupalan syötyämme aloimme siivoamaan ruokapöytää ja ajattelin tietenkin kantaa korteni kekoon. Keräsin pöydästä lautasia pois ja niille jäänet ruoat lensi roskapönttöön. Kohta joku kysyikin: Missä on kapteenin aamupalat?  Kyseisellä captainilla jäi puhelun takia aamupala kesken ja nyt meikäläinen paiskasi eväät roskiin. Hyvä Sami, hyvä aloitus! Tunsin tästä kovasti syyllisyyttä ja ei muuta kuin käsi pystyyn virheen merkiksi. Minulle vastattiin: ei se ole sinun syysi, Rookien täytyy huolehtia, että captain saa aina syödäkseen.=)
Keikkatahti täällä vaikuttaa aikalailla samalta johon olen tottunut Jyväskylässä. Poikkeuksena se, että täällä osallistuu sammutusauto kaikille sairaankuljetustehtäville.
Meillä oli 24 tunnin aikana 6 tehtävää. Yksi iso liikenneonnettomuus osui meidän alueelle. Onnettomuus sattui vilkkaalla monikaistaisella highway:llä. Onnettomuudessa oli kaikkiaan 6 autoa osallisena, ja potilaita ja pelastusyksiköitä oli useita.

Kerron myöhemmin lisää asemasta ja sen toiminnasta. Sen voin sanoa, että meikäläinen on tottunut todelliseen linnunpesään Jyväskylässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti