HIGH ADVENTURE OY

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

The Walking Dead

Nyt alkaa pikkuhiljaa matalalento helpottamaan ja kulttuurishokki saakoon väistyä. En halua käyttää yhtään enempää aikaani moiseen alavireisyyteen. Nyt nokka kohti uusia seikkailuja ja jännittäviä kokemuksia Jacksonvillessä.
Eilen aloitimme Halloween-valmistelut kotona ja saimmekin kaiverrettua ensimmäisen kurpitsamme juhlakuntoon! Naapurimme auttoi ja neuvoi meitä tässä projektissa.

Kurpitsan kaivertaja

 
 
Rajussa työntuoksinnassa hajosivat naapuriltamme lainaamamme heppoiset työkalut. Ja ei muuta kuin etsimään kaupasta uusia työkaluja. Jouduinkin kiertämään 4 isoa kauppaa tuloksetta. Joka paikasta kyseiset työkalut olivat loppuunmyyty! Lopputyön hoitelin rautasahan terällä!

Hankimme myös juhla-asut koko porukalle. Aluksi ajattelin, että en moiseen hapatukseen rahojani laita, lapsille tietenkin asut ostetaan. Pienen harkinnan jälkeen ajateltiin kuitenkin pukeutua juhlaan. Itse olen seuraillut täällä The Walking Dead tv sarjaa. Ja näin ollen asuvalinta oli helppo! Kotona piti tietenkin vähän testata asun toimivuutta ja hyvin tuntui toimivan...kaikki pelkäsi.
Pienen peloittelun tuloksena oli, että löysin sängystä päiväpeiton alta pienen itkevän tyttäreni.

Iskä vähän innostui!

suomalainen Zombie

 


 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti