HIGH ADVENTURE OY

perjantai 22. marraskuuta 2013

Auto ilman kuljettajaa...

Pakko parilla sanalla mainita liikennekulttuurista Jacksonvillessä.
Täällä liikenteessä on monenlaisia kuljettajia. Mielestäni välillä kuljettaja on enemmän matkustan roolissa, ja se on pelottavaa. Täällä on myös nopeusrajoitukset, mutta kukaan ei niistä juurikaan piittaa. Rekat paahtaa rintarinnan ja nopeusmittarin neula näyttää 120 km/h. Liikenne virtaa useilla kaistoilla ja ohitella saa kummalta puolen tahansa!!
Tämän ohittelun seurauksena on usein myös palokuntaa ja poliisia tarvittu selvittämään tilannetta tienpäällä.


Lisää vaaroja tulee, kun ihmiset tekevät ajaessaan kaikkea muuta kuin mitä pitäisi tehdä. Naapurimme kertoi meikkaavansa aina työmatkallaan! Tosi monella kuljettajalla näyttää myös olevan Facebookin-päivitys menossa kesken ajon.

Asemamme keihäänkärki (engine 21) oli remontissa 3 kuukautta, koska veronmaksaja rysäytti huolella kylkeen, vilkkaalla highwayllä. Kolarin aiheuttanut kuljettaja ei näpytellyt tekstaria eikä päivittänyt Facebookia vaan ihan rehellisesti luki kaikessa rauhassa kirjaa ajon aikana!
Onneksi tuosta rytäkästä oltiin selvitty pelkällä peltiremontilla. Ja nyt meillä on ykkösnyrkki takaisin pilttuussa, valmiina palvelemaan veronmaksajia ja niitä jotka eivät maksa veroja :)


 
 
 
Mielestäni kyseinen kampanjamainos on loistava!
 
 
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti