HIGH ADVENTURE OY

perjantai 8. marraskuuta 2013

Pari päivää vapaata..

Nyt on ollut pari päivää aikaa vetää henkeä.

Pääsin seuraamaan suurenmaailman touhua, kävin katsomassa NHL-ottelun Tampa Bay Lighting vs Edmonton Oilers. Tunnelma oli Tampassa korkealla kun tähtihyökkääjä Stamkos takoi tehot 0+2 ja myös Valtteri Filppula pääsi tehoille ottelun lopussa tehden maalin tyhjään verkkoon. Ottelu päättyi kotijoukkeen voittoon 4-2. Aina kun kotijoukkue Lightnings teki maalin niin tuntui kuin halli olisi "räjähtänyt"! Itsellä iho meni kananlihalle ja käsikarvat nousivat pystyyn :)
En yleensä seuraa jääkiekkoa mutta tämä oli ikimuistoinen kokemus olla paikanpäällä seuraamassa maailman kovinta jääkiekko-liigaa, josta ei vauhti eikä kovat taklaukset puutu.


Edmonton Oilers vs Tampa Bay Lightning
Samalla kuin Orlannossa päin oltiin, niin olihan sitä käytävä myös Universal Studioilla kokeilemassa kaikki hurjimmatkin vekottimet. Kieputusta, pyörintää, vauhtia ja 3D:tä, näistä teemoista täyttyi päivä huvipuistossa. Suosikki laitteeksi taisi jäädä Spider-man, jossa istuttiin 3D-lasit päässä ja tunnelma oli käsin kosketeltava. Kokemus oli huikea! Katso alla oleva video.


 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti