HIGH ADVENTURE OY

lauantai 16. marraskuuta 2013

"We make our choices and then our choices make us"

Syksy on tullut tänne paratiisiinkin. Päivät merenrannalla makoillen taitaa olla taakse jäänyttä elämää. Mene ja tiedä, ehkä tämä kylmyys vielä kuitenkin väistyy ja lämpöiset ilmat palaa takaisin. Totuus kuitenkin on, että kylmyys ja sateet on löytänyt meidät täältäkin. Parin viikon ajan on ollut aika kalseaa ja kylmää. Aamulla töihin lähtiessä pitää jo katsella pitkiä housuja jalkaan ja takkia päälle. Toivottavasti tämä on todellakin ohi menevää. :)
En ollut varautunut tänne tullessani siihen, että liittyisin ehkä Jacksonvillen avantouimareihin. :)

Tällä viikolla täällä on alkanut kaupoissa soimaan joululaulut ja pihammekin on jo saanut jouluiset koristeet ja valot!

 

Töissä sujuu ihan mukavasti. Oma paikka alkaa työvuorossa hiljalleen hahmottumaan. Hyvä näin, sillä vaihtoni alkaa olemaan puolessa välissä. Tuleva sunnuntain työvuoro on "GameDay". Jacksonville Jaguars pelaa Arizona Cardinalsia vastaa pöhköpalloa, eli amerikkalaista jalkapalloa.
Ja silloin kun on "GameDay" kaikki muu ylimääräinen liike loppuu ja kaikki vetäytyy seuraamaan peliä. Minäkin seuraan peliä vaikken siitä juurikaan mitään ymmärrä :)

Viime viikolla alueellamme oli tulipalo, joka ei kylläkään osunut meidän vuoroon. Mutta ajattelin kuitenkin laittaa paikallisen uutistoimiston videon nähtäväksi.
Juttelin tulipalossa olleen liutenantin kanssa, joka esitelmöi tapahtumia minulle mielellään.
Esimiehen kertomuksen mukaan oli todella lähellä ettei 6 firefighteria olisi menehtynyt ns. backdraft-tilanteessa. Kaikki pelastajat olivat viimehetkellä poistuneet palavasta rakennuksesta ennen voimakasta räjähdystä.

Meidän kaikkien on hyvä muistaa, että joskus saattaa "punakukko" yllättää.

http://www.news4jax.com/news/Firefighters-use-KFC-fire-as-a-teaching-moment/-/475880/22828888/-/3ep30f/-/index.html

Tälläiseen tapahtumaan törmäsin edellisessä vuorossa.
Kansalainen päätti tankattuaan autonsa, että jos menisi kuitenkin auton kanssa sisälle maksamaan. Lopputulos oli kuitenkin se, että kyseisen yön kansalainen sai viettää pahnoilla tinatähdenvalvonnassa.

                                        Ei kommentteja:

Lähetä kommentti