HIGH ADVENTURE OY

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Monessa sopassa keitelty


Tämän vaihtoprojektin myötä olen joutunut kovasti panostamaan kielen opiskeluun. Jos joku miettii, että hakisi joskus kansainväliseen henkilöstövaihtoon, mutta ei ole varma kielitaidostaan, niin kannattaa varmasti seurata miten minun käy, sillä kielitaitoni oli lähtötilanteessa tyydyttävä.

Teen kyllä kovasti töitä oppimisen eteen ja fiilikset vaihtelee…


Välillä tulee tunne, mihin kaikkeen olenkaan lähtenyt mukaan. Tuntuu, että asioita tapahtuu elämässäni kuin nopeutetussa elokuvassa. Nyt on vaan niin kaikkea…ulkomaalaisia ystäviä yliopistolta, yksityistä kielenopiskelua ja vielä ehkä toukokuussa tulee pelastuslaitokselle latvialainen palomies, jonka ohjaajana toimisin työvuorossa. Se olisi äärimmäisen hieno juttu ja ainutlaatuinen toteutuessaan.

Lisäksi nyt varmistui, että saamme yhdysvaltalaisen kesävaihtarin perheeseemme. Opiskelija saapuu kesä-heinäkuun välisenä aikana. Odotammekin jo koko perhe kovasti kesää ja opiskelijan tapaamista. 7 viikkoa perheessämme tullaan puhumaan englantia, niin eiköhän siitäkin jotain muistijälkeä jää minun kovaan päähäni.

Joten siis tapahtumia riittää elämässäni nyt ihan kivasti. Välillä on mukava lähteä pilkille ja tuijottaa 1,5h pilkkireikään ilman, että edes kalat tulee häiritsemään ja olla täysin ajattelematta mitään näitä “projektejani”.
Kiitos kalat, ette ole häirinneet :) “ei nykäystäkään”

Nimimerkki: “Saako naapurin kaurapellolla pilkkiä?”


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti